Wie wij zijn

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1418″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Maak – Rotterdam is een creatieve winkel met koffiebar aan de Mathenesserweg 81a in Rotterdam. Een oude slagerij die al een paar jaar leeg stond, werd omgetoverd tot een knusse winkel waar goede koffie, mooie kamerplanten, leuke kadootjes, workshops en huisgebakken taart allemaal samen komen.

Ik ben Femke, trotse eigenaresse van Maak-Rotterdam maar ik heb niet alles alleen gedaan.

In mei 2015 zijn Froukje en ik samen begonnen aan het opbouwen van de winkel en buurtplek die Maak nu is. Beiden zijn we zo lang we ons kunnen herinneren in onze vrije tijd bezig met mooie producten creëren. Dit zou best wel eens te maken kunnen hebben met onze vrije school achtergrond.
Met de opening van de winkel Maak – Rotterdam, op 15 augustus 2015 aan de Mathenesserweg 81a, is onze droom uitgekomen:  een creatieve winkel waar al onze talenten en ervaring samenkomen.
Dromen kunnen gaandeweg de jaren veranderen en daarom heeft Froukje besloten om per april 2018 te stoppen met haar werkzaamheden bij Maak. Je zult haar avonturen kunnen gaan volgen via www.froukjeklop.nl waar ze zich weer meer gaat richten op fotografie en styling.

Femke gaat door met het runnen van de winkel, een plek waar buurtbewoners samenkomen, waar werkafspraken plaatsvinden en waar kinderen lekker kunnen spelen in het speelhoekje. Bij mooi weer is de tuin geopend en de bankjes aan de voorzijde bieden een mooie blik in de Mathenesserweg met al haar diverse bewoners.
De winkel staat vol met producten die gemaakt zijn door Rotterdamse Creatievelingen. Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie, een praatje of een origineel kadootje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]