Wie wij zijn

Maak – Rotterdam is een conceptstore met koffiebar en kleine lunchkaart aan de Mathenesserweg 81a in Rotterdam.

Een oude slagerij die al een paar jaar leeg stond, werd omgetoverd tot een knusse winkel waar goede koffie, mooie kamerplanten, leuke cadeautjes, workshops en heerlijke taart allemaal samen komen. In 2015 starte Femke samen met een vriendin en na een korte sluiting heb ik in 2022 de sleutel over genomen.

Mijn naam is Wendy. Na jarenlang mijn eigen onderneming in kinderdans en kinderevents te hebben gecombineerd met een drukke baan in de kinderopvang wilde ik volledig voor mijzelf beginnen. Het idee was mijn bestaande bedrijf uit te breiden. Maar via een behoorlijke omweg, waar ik jullie niet mee zal vervelen, ben ik nu de nieuwe eigenaresse van MAAK-Rotterdam. A dream come true!

Bij MAAK kan ik al mijn creativiteit kwijt en breng ik de leuke dingen in het leven samen. Een plek voor groot en klein, jong en oud.

Tot snel!

Wendy

I