Hoe gaat het nu met de verkoop?

Zoals de meesten van jullie weten, staat Maak-Rotterdam te koop. (zie vorige berichten over hoe en waarom). Omdat er best veel mensen vragen hoe het ermee gaat en ik het wel mooi vind om open te zijn over dit proces, deel ik het met jullie.

Van de 25 geinteresseerden via instagram, wilden er ongeveer 10 partijen meer informatie en zijn er 2 partijen overgebleven die nog steeds interesse hadden in de overname van Maak.
Uiteindelijk viel één partij af door familieomstandigheden en blijft er dus nog maar één over.
Met hun ben ik nog steeds in gesprek en komen we stapje voor stapje dichterbij een overname.

Dat het zoveel tijd in beslag zou nemen had ik niet gedacht maar eigenlijk wist ik het wel: een zaak overnemen doe je niet zomaar. De vakantieperiode zat ook nog een beetje in de weg dus voor je het weet ben je weer een maand verder.

Onlangs is de eigenaar van het pand plotseling overleden, erg verdrietig voor zijn familie en naasten en ook erg onhandig in het verkoopproces. Want de kandidaten voor Maak moeten zelf een huurcontract afsluiten voor het pand en waren daarover in overleg met de eigenaar. Dit zorgt voor wat extra vertraging maar ook daar wordt aan gewerkt.

Ondertussen draait Maak nog gewoon door zoals jullie gewend zijn maar is het personeel, logisch, op zoek gegaan naar ander werk. Het team is dus nogal uitgedund op dit moment maar met de hulp van Judith (van het oude team) en Appolonia (vriendin van Judith) zijn we een heel eind gekomen.
De einddatum staat gepland, het einde komt steeds dichterbij: zondag 26 september is Maak voor het laatst geopend op de manier zoals jullie gewend zijn.
Ik hoop heel erg dat ik tegen die tijd meer te vertellen heb over wat er daarna gaat gebeuren. Daar ga ik in ieder geval heel erg mijn best voor doen. Het zal in ieder geval zo zijn dat ze zaak even gesloten is voordat de deuren weer open gaan en wat er in de tussentijd gaat gebeuren? In ieder geval heel veel opruimen haha.

Wil je meer weten? Kom gezellig langs voor een praatje, kan je meteen nog even lekker shoppen met veel korting.