Maak in Corona tijden

Datum/Tijd
Date(s) - 28/04/2020 - 20/05/2020
Hele dag

Locatie
Maak-Rotterdam

Aanmelden: via eventwebsite
Kosten voor dit event:
Eventwebsite

Categorieën


Door de maatregelen van de overheid moeten wij helaas de horeca sluiten maar de winkel is wel open.
In ieder geval tot 20 mei 2020 maar we horen een week voor die tijd of het nog verlengd gaat worden. Ontzettend jammer want we zijn zo graag lekker aan het werk.

Wat kan wel:
– Afhalen van koffie, smoothies, yoghurt, tosti’s en taarten kan gewoon.
– Taarten bestellen via de mail of whatsapp. Normaal zijn onze taarten voor 12 personen maar je hebt nu ook de keuze om een taart voor 6 personen te bestellen omdat de feestjes tegenwoordig meestal iets kleiner zijn.
– Shoppen in onze winkel, er is nog steeds van alles te koop en je helpt er ons en de kleine ondernemers die bij ons in de winkel verkopen ook een beetje mee.
– Pakketjes bestellen in de webshop en afhalen in de winkel. Zoals bijvoorbeeld het “Maak-het-thuis-gezellig-pakket” met zoete en hartige lekkernijen. Of de lunch voor thuis.
– Cadeaubon kopen in de webshop, ze zijn er van €10,- en van €25,- om later weer bij ons in de winkel of horeca te besteden als we weer open zijn. Daarmee komen we deze tijd een beetje beter door.

We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00-15:00

Er komt een leuk pakket aan voor moederdag en we denken nog na over een lekker doosje om te delen. Volg ons op instagram of facebook om de taarten van de dag te zien langskomen 🙂