Kledingruil avond

Datum/Tijd
Date(s) - 26/07/2019
19:00 - 21:00

Locatie
MAAK-Rotterdam

Aanmelden: via eventwebsite
Kosten voor dit event: €9,50
Eventwebsite

Categorieën


Heb jij van die kleding in je kast die best nog prima is maar die je zelf op de een of andere manier niet meer draagt? Weggooien is zonde want misschien maak je er iemand anders nog wel blij mee!
Doel van de avond is dat jij je kast weer eens opgeruimd hebt, anderen blij kan maken met de items waar jij op uitgekeken bent en dat je zelf weer met nieuwe items en inspiratie naar huis gaat.  Het is vooral ontzettend leuk om iemand blij te zien zijn met jouw oude kleding en een hele duurzame optie voor je garderobe.
 
De spelregels:
– Iedereen brengt minimaal vier mooie kledingstukken (Max een shopper vol) mee die nog door iemand anders gedragen kunnen worden. Ze zijn schoon 🙂
– Schoenen en sieraden zijn ook welkom.
– Je mag de kleding uitpakken en ophangen/neerleggen op soort
– Het grote passen kan beginnen
– Je krijgt van ons een sticker of tape om de items die jij leuk vindt te markeren, het is dan nog niet van jou
– Na het passen kijken we wie welke kledingstukken wil hebben. Ben jij de enige die geïnteresseerd is dan is het voor jou. Zitten er meerdere stickers op dan gaan we loten.
 
De avond begint om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00. Het is de bedoeling dat iedereen er echt om 19:00 is, zodat we alles tegelijk kunnen verzamelen en aan de rekjes kunnen hangen.
Ondertussen kan iedereen vast een drankje nemen en iets lekkers. Dit zit inbegrepen bij de entreeprijs van €9,50.
 
Om half acht zal dan alles hangen en is iedereen klaar om te beginnen. Dan kan het passen beginnen en geef je het met jouw sticker aan als je iets graag wil hebben.
We proberen iedereen blij naar huis te laten gaan met leuke spullen!
Reserveren doe je door hier een entreebewijs te kopen. De vorige keer was het snel uitverkocht! We hebben een maximum van 20 personen. Voorlopig is het alleen voor dames, wie weet wat de toekomst nog gaat brengen.

Je mag zelf bepalen of je de kleding die niet gekozen is weer mee terug naar huis wil nemen of niet. Als je het bij ons laat dan kiezen wij of we het voor een volgende editie gebruiken of dat we het naar de kringloop verderop in de straat brengen.

Meedoen? Koop je ticket via de webshop!