Illustratie cursus van Caroline Ellerbeck

Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2020
10:00 - 11:30

Locatie
MAAK-Rotterdam

Aanmelden: via eventwebsite
Kosten voor dit event: 199,00
Eventwebsite

Categorieën


Heb je altijd al een boek willen maken?
In februari 2020 start illustratiecursus bij Maak-Rotterdam. In zes lessen maak je een prenten- of beelddagboek over een onderwerp dat je zelf kiest.

Bij het maken van een boek is het belangrijk dat je de kijker meeneemt in je verhaal en zorgt voor spanning en structuur. Hoe je dat opbouwt laat Caroline Ellerbeck je zien aan de hand mooie voorbeelden. Je leert hoe je met beeld een helder verhaal kunt overbrengen. Caroline leert je verschillende technieken en we experimenteren met pen en inkt, maken collages en aquarelleren. Iedere week krijg je een A4-tje met huiswerk voor thuis.


Cursusdata woensdag (19:30 – 21:00):
5, 12, 19 februari & 4, 11, 18 maart

Cursusdata zondag (10:00 – 11:30):
Zondag 2, 9, 16 februari & 8, 15, 22 maart


Voor wie?
Iedereen die graag een prentenboek wil maken. Je werkt individueel aan je eigen verhaal.

Waar?
In Maak – Rotterdam, een creatieve winkel met koffiebar aan de Mathenesserweg 81a in Rotterdam. Een oude slagerij die al een paar jaar leeg stond, werd omgetoverd tot een knusse winkel waar goede koffie, mooie kamerplanten, leuke kadootjes, workshops en huisgebakken taart allemaal samen komen.

Maak-Rotterdam
Mathenesserweg 81a
3027 HJ Rotterdam
Route


Over Caroline Ellerbeck
Caroline Ellerbeck is werkzaam als illustrator en werkt voor verschillende opdrachtgevers en uitgeverijen. Het allerliefst maakt ze prentenboeken.  In 2017 werd haar Sprookjesprentenboek genomineerd voor de European Design Award (finale status). Op dit moment heeft ze een in Villa Zebra (Rotterdam) een tentoonstelling van het sprookjes prentenboek. Het is een levensgroot pop-up boek waar je zelf  in kunt kruipen.