De Tekentafel Online Januari

Datum/Tijd
Date(s) - 01/01/2021 - 31/01/2021
Hele dag

Locatie
Maak-Rotterdam

Aanmelden: via eventwebsite
Kosten voor dit event: 10-25
Eventwebsite

Categorieën


Het thema van de maand Januari is kunstmaterialen. Het materiaal waarmee we aan de slag gaan is werken in je schetsboek.

Vind je het leuk om te tekenen en schilderen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij @de_tekentafel op Instagram vind je leuke opdrachten, leerzame tutorials en kun je via een maandelijkse live-tekensessie al je vragen stellen over tekenen, schilderen en illustreren. Online meedoen kan door in de webshop van MAAK-Rotterdam een toegangsbewijs te kopen en kost 10 Euro per persoon per kalendermaand. Wil je je gelijk inschrijven voor langer dan een maand, dan betaal je voor 3 maanden 25 Euro. Daarna stopt het automatisch of kun je weer opnieuw aanmelden.

Elke maand is er een ander thema en wordt er een andere techniek of materiaal behandeld. Wat krijg je als ‘gast’ aan De Tekentafel elke maand?

1 tutorial over een bepaald materiaal en/of bepaalde techniek
2 super ontspannende opdrachten waarbij je je hoofd leeg kan maken
1 illustratieopdracht
1 live-tekensessie via Instagram met Karen van Paper Den waar je alle vragen mag stellen (altijd op een woensdagavond van 19:00-20:00 uur)
1 illustratie als download om thuis te printen en op te hangen
Kans voor drie tafelgasten om tekenmaterialen te winnen met de maandelijkse giveaway met dank aan De Kwast!
Tips en trucs uit de Paper Den studio

Of je nu al dagelijks illustreert of al jaren niet meer getekend hebt, De Tekentafel online is voor iedereen die op zoek is naar wat inspiratie of een stok achter de deur om eindelijk weer eens creatief aan de slag te gaan.

Alle opdrachten en tutorials volg je op Instagram in een gesloten account. Als de maand voorbij is, worden de opdrachten en tutorials verwijderd van het @de_tekentafel-account. De studio-tips en trucs en blijven nog wel te zien in het account, mocht je een maandje niet willen ‘aanschuiven’. Voorwaarde om mee te doen is dus dat je zelf een Instagram account hebt.

Schrijf je in door vooraf een kaartje te kopen in de webshop van MAAK, klik hier. Vergeet dan niet bij de opmerkingen in de bestelling je Instagramaccount door te geven, meld je aan bij @de_tekentafel op Instagram en wij laten je toe tot een wereld vol inspiratie.

Heb je een vraag? Stuur een email naar karen@paper-den.nl

Veel tekenplezier!

Karen, Paper Den

Femke, MAAK Rotterdam