De Tekentafel door Paper Den

Datum/Tijd
Date(s) - 04/10/2019
18:00 - 21:00

Locatie
MAAK-Rotterdam

Aanmelden: via eventwebsite
Kosten voor dit event: 15
Eventwebsite

Categorieën


DE TEKENTAFEL

Vind je het leuk om te tekenen, maar krijg je het maar niet voor elkaar om er weer eens tijd voor vrij te maken? Of zou je graag eens anderen ontmoeten die ook illustreren en misschien een avond samen tekenen? Kom dan naar De Tekentafel in MAAK Rotterdam!

Illustrator Karen te Brake-Baldock (Paper Den) organiseert elke maand een tekenavond (op vrijdag) of een tekenmiddag (op zondag) aan de grote tafel in MAAK en jij bent welkom!

Of je nu al dagelijks illustreert of al jaren niet meer getekend hebt, deze middagen zijn voor iedereen die op zoek is naar wat nieuwe inspiratie of een stok achter de deur om eindelijk weer eens creatief aan de slag te gaan.

De Tekentafel duurt 3 uur en kost €15,- p.p. (incl. gebruik materialen, een kop koffie/thee en iets lekkers).
Als de Tekentafel op een vrijdagavond valt dan kun je voor een leuke prijs een lekkere kom soep of maaltijd erbij nemen. Graag even laten weten of je mee wil eten.

Elke maand is er een ander thema en doen we beginnen we met een kleine tekenoefening om los te komen. Daarna kun je zelfstandig aan de slag met onze materialen en het thema. Natuurlijk kun je je eigen schetsboek en favoriete potloden meenemen, maar wij zorgen ook voor een aanbod aan verschillende teken- en schildermaterialen die je kunt gebruiken.

Je krijgt dus geen workshop en je gaat niet gegarandeerd met een eindresultaat naar huis. Het doel is om vaker te illustreren, los te komen, inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten en gezellig samen te tekenen. Kom je ook?

Vrijdag 4 oktober van 18:00-21:00 met thema Dieren