Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Wie wij zijn

Maak – Rotterdam is een creatieve winkel met koffiebar aan de Mathenesserweg 81a in Rotterdam. Een oude slagerij die al een paar jaar leeg stond, werd omgetoverd tot een knusse winkel waar fotografie, (kraam)kadootjes, workshops en huisgebakken taart allemaal samen komen.

Wij zijn Femke en Froukje, de trotse eigenaren van Maak-Rotterdam. Wij kennen elkaar sinds de basisschool in Nijmegen en zijn altijd vriendinnen geweest.

Beiden zijn we zo lang we ons kunnen herinneren in onze vrije tijd bezig met mooie producten creëren. Dit zou best wel eens te maken kunnen hebben met onze vrije school achtergrond. Sinds 2009 doen we dat samen onder de naam Roezemoez: lieve en persoonlijke kraamkadootjes.
Met de opening van de winkel Maak – Rotterdam aan de Mathenesserweg 81a, is onze droom uitgekomen:  een creatieve winkel waar al onze talenten en ervaring samenkomen.

Froukje: is professioneel fotograaf en heeft een achtergrond als sociaal pedagogisch werker. Froukje heeft veel oog voor detail en is super zorgzaam.

Femke: heeft creatieve therapie gestudeerd, jarenlang ervaring als leidinggevende in een maatschappelijke onderneming en bakt heerlijke taarten. In haar vrije tijd druk met haar twee katten Pablo en Zusje, snowboarden, haken en proberen te sporten.

Volg ons op: