Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Creative life

banner cl.png wordt weergegeven
Leuk nieuws, jullie hebben het vast al ergens langs zien komen: 24-25-26 maart is Creative Life in de werkspoorkathedraal in Utrecht.
Wij gaan daar drie dagen een mini winkeltje neerzetten en bieden de hele dag workshops aan. Wij hebben er super veel zin in! Kom je ook?

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks…
Op de website http://www.creativelife.nl/ staan alle toffe deelnemers en de workshops die er aangeboden worden.

Wat kan je van Maak-Rotterdam verwachten:

Wij verkopen op het event een kleine collectie uit onze winkel, vooral leuke meeneem cadeautjes en veel planten. Je kan bij ons in de kraam met pin betalen. Onze winkel in Rotterdam zal deze dagen gesloten zijn, we kunnen helaas niet op twee plekken tegelijk zijn.

Workshosps
De hele dag door kan je bij ons aan tafel komen zitten om je eigen stempel of terrarium te maken.

Elke dag kun je bij ons van 10:00-13:00 aanschuiven om zelf een stempel te maken voor €10,- per persoon. Je krijgt er een leuk pakketje bij om de stempel meteen te kunnen gebruiken. Aanmelden is niet nodig maar mag wel. Je kunt aanschuiven als er plek is.

Van 13:30-17:00 gaan we aan de slag met mini terrariums. Je kiest een staand of hangend glazen bolletjes en mag deze vullen met aarde, steentjes en plantjes. Kost €15,- per persoon, aanmelden is niet nodig maar mag wel. Je kunt aanschuiven aan tafel als er plek is.

 

Comments are closed.

Volg ons op: